Упутство за коришћење електронског регистра
ЕЛЕКТРОНСКИ РЕГИСТАР
административних поступака у надлежности града Лозница

Електронски регистар административних поступака Вам пружа могућност да, на брз и прегледан начин, дођете до информација о начину подношења захтева за остваривање Ваших права, која су у надлежности локалне самоуправе. На једном месту можете доћи до информација како, уз која документа, у ком року и уз које трошкове можете добити потребну дозволу, одобрење, решење и остала акта која издаје наша локална самоуправа, за поступке из области изградње објекта.

Такође, из регистра можете преузети образац који треба попунити како бисте започели жељени поступак. Било да је у питању изградња помоћног објекта или велики грађевински подухват, електронски регистар Вам, као сервис привреде и грађана, омогућава лакше пословање и једноставнију комуникацију са нашом Општинском управом.

Израду електронског регистра омогућио је пројекат "Унапређење пословног окружења на локалном нивоу кроз регулаторну реформу" који финансира Швајцарски државни секретаријат за економске послове (SECO), а спроводи ОПТИМУС – Центар за добро управљање и Стална конференција градова и општина.