Početna
Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19

Najbolji sportisti Loznice
Za najboljeg sportistu Loznice u 2010. godini proglašen je rukometaš RK Loznica Stanko Pantić kome je priznanje, kao i drugim zaslužnima, uručeno na svečanosti u Skupštini grada.
            U tradicionalnom izboru najboljih u oblasti sporta grada Loznice, najuspešnija u ženskoj konkurenciji je kapiten ženskog košarkaškog kluba Loznica Mirjana Marković, koja je 12 godina kapiten ekipe, čiji je najuspešniji strelac i najbolja u postizanju trojki u Prvoj A ligi.
            Najbolji trener je Velibor Vujić koji taj posao obavlja 15 godina, sada je anagažovan u muškom rukometnom klubu Loznica.
            Najbolji sportski radnik je Radomir Satnimirović Rajo koji je za 50 godina rada bio u mnogim republičkim, regionalnim i lokalnim sportskim organima - od Upravnog odbora Fudbalskog saveza Srbije do Upravnog odbora FK Loznica o kome je jesenas objavio monografiju povodom 90 godina rada tog kluba.
            Za najbolji sportski kolektiv je proglašen ženski odbojkaški klub Proleter, a najbolji mladi sportisti su član muškog rukometnog kluba Loznica Stefan Arsić i član Karate kluba Jadar iz Draginca Veljko Nestorović.
            Najbolja mlada sportistkinja je četrnaestogodišnja košarkašica Aleksandra Crvendakić koja je ove godine u konkurenciji dece iz 112 zemlja proglašena za najperspektivniju igračicu sveta.
            Čestitke, pehare i diplome najboljima je uručio gradonačelnik Loznice Vidoje Perović i naglasio da na najlepši način predstavljaju svoj grad u zemlji i u inostranstvu, i najavio da će grad i ubuduće na različite načine pomagati i ulagati u sport i sportske organizacije.

Vesti
21.Jul 2021.
Loznica potvrdila svoju lidersku ...
Predstavnici Nacionalne alijanse za ...
21.Jul 2021.
Grad Loznica dobija finansijsku ...
Grad Loznica je u okviru projekta „EU podrška ...
20.Jul 2021.
Čestitka gradonačelnika Loznice ...
Градоначелник Лознице
Svim vernicima Islamske zajednice od srca čestitam ...
17.Jul 2021.
Drinska regata 7. avgusta
Tradicionalna, 15. Drinska regata u ...
17.Jul 2021.
OBAVEŠTENjE
Obaveštavaju se zainteresovani ...
15.Jul 2021.
Uručene nagrade najboljim đacima ...
Na svečanom prijemu za najbolje učenike osnovnih i ...