Početna
Ukidanje pečata

Lozničani na drugom mestu
Januara 2009. godine medijska kuća B92 objavila je nagradni konkurs za najbolji amaterski video, u okviru kampanje FILMOM PROTIV DUVANSKOG DIMA, u trajanju od 3 minuta.  Naš sugrađanin Nikola Polić se prijavio na taj konkurs i, sa grupom srednjoškolaca, snimio film pod nazivom "Filmom protiv duvanskog dima (Istinite priče)". Po glasovima publike film Nikole Polića je zauzeo visoko drugo mesto u konkurenciji od preko 40 filmova.
            -  "Želeo sam da pokažem ljudima šta se dešava u našoj okolini bez imalo preuveličavanja. Takođe, cilj mi je bio da mladim ljudima podignem svest o štetnosti pušenja. Iako je film uradjen za jako kratko vreme, mislim da smo uspeli da postignemo sve sto smo zamislili" - rekao je Nikola. I ovog puta, mišljenja stručnog žirija i publike se nisu poklopila, ali je cela ekipa ipak zadovoljna i zahvaljuje se svima koji su glasali, a pristiglo je nekoliko hiljada glasova. Važno je da su mladi shvatili poruku ovog filma i da su zato i glasali. Cigarete su postale svakodnevica svih ljudi, a problem je sto mnogi od njih misle da je duvanski dim zaista ok. Takođe, mnogi od njih misle da mogu da prestanu kada hoće, a ustvari se samo zavaravaju.
            U filmu su prikazane istinite priče koje se odvijaju svakodnevno u našoj okolini. Nadamo se da su ljudi nakon ovog filma shvatili neke stvari I da su izabrali pravi put. "Zastite sebe i svoju okolinu" - poslednja je rečenica ovog filma i  bilo bi divno kada bismo je se svi pridržavali. Ceo film možete pogledati na sajtu B92.

Vesti
21.Jun 2019.
Ministarstvo poljoprivrede i ...
Sastanak na temu jačanja saradnje između Ministarstva ...
20.Jun 2019.
Gradu nagrada za arhitektonsku ...
Zaštitnik građana Zoran Pašalić uručio je u ...
14.Jun 2019.
OBELEŽENO 30 JUBILARNIH GODINA ...
Jubilarnih 30 godina postojanja stalne postavke slika ...
12.Jun 2019.
Subvencije u poljoprivredi – ...
Tri konkursa za podsticaje poljoprivednicima, koja se ...
12.Jun 2019.
Program u okviru obeležavanja ...
Program koji se organizuje u okviru obeležavanja Dana ...
11.Jun 2019.
Nagrada „Zgib zone“ stigla u ...
Nagrada koju su Lozničani osvojili u takmičenju ...