Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
31.Oktobar 2014.
Nov asfalt u Koviljači
Postavljanjem novog afalta duž glavne saobraćajnice kroz ...
30.Oktobar 2014.
Nov rendgen aparat
Lozničko zdravstvo juče je obogaćeno novim pokretnim ...
29.Oktobar 2014.
Vakcine
Sa 3070 jednodoznih vakcina protiv sezonskog gripa ...
29.Oktobar 2014.
Pripreme
Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za vanredne ...
28.Oktobar 2014.
Briga za vodosnabdevače
Teški metali iz rečice Kostajnik, gde se slivaju vode ...
27.Oktobar 2014.
20. Maraton na Ceru
U nizu manifestacija i programa povodom 100. ...