Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
08.April 2014.
ABD grant šema
SWG glavne kancelarije u ime Stalne radne grupe za ...
04.April 2014.
Bolji prihodi preduzeća
Gradsko veće je razmatralo izveštaje o poslovanju javnih ...
03.April 2014.
Ambasador Ajgner u Loznici
Pre mesec  dana započeta saradnja grada Loznice sa ...
31.Mart 2014.
Nagrada lozničkom arhitekti
Na 36. Salonu arhitekture u Beogradu u jubilarnoj, 40. ...
31.Mart 2014.
Unapređivanje pčelarstva
Do 25. aprila otvoren je konkurs za dodeljivanje ...
24.Mart 2014.
Koka Kola teretana u Loznici
Loznica je dobila teretanu na otvorenom koju je u okviru ...