Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
21.Jul 2017.
Bulevar, obdanište, nove ulice
Булевар, обданиште, нове улице
Novac koji će Loznica dobiti od Ministarstva privrede, ...
20.Jul 2017.
Novac i za Loznicu
Новац и за Лозницу
Među osam lokalnih samouprava kojima će Ministarstvo ...
19.Jul 2017.
Imidž bezbednog saobraćaja
U cilju podizanja nivoa bezbednosti danas je u Gradskoj ...
19.Jul 2017.
Raspodela novčanih sredstava ...
Расподела новчаних средстава локалним самоуправама
Među osam lokalnih samouprava kojima će Ministarstvo ...
17.Jul 2017.
Dijalog sa građevincima
 
U okviru uspostavljanja prakse održavanja satstanaka ...
17.Jul 2017.
Pet nagrada stiglo u Loznicu
 
Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" ...