Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
09.Oktobar 2015.
Oktobarski dani u Jadru
Октобарски дани у Јадру
Sećanje na nevino stradalo stanovništvo Draginca i ...
08.Oktobar 2015.
Pomoć poplavljenim
Помоћ поплављеним
Kako je potvrđeno u Odeljenju za privredu grada Loznice, ...
06.Oktobar 2015.
Odgovorili potrebama Grada
Градски штаб за ванредне ситуације
Usvajanjem više planskih akata, izveštaja i informacija ...
05.Oktobar 2015.
Prošlo je 205. godina
205. година - Бој на Лозници
Povodom obeležavanja 205. godišnjice Boja na Loznici u ...
30.Septembar 2015.
Prevoz u Gornjem Jadru
Превоз у Горњем Јадру
Od 1. oktobra linijski prevoz putnika u gradsko - ...
30.Septembar 2015.
Loznica ima kapacitet
Амбасадор Италије
Juče je u Beogradu, na završnoj konferenciji projekta ...