Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
29.Septembar 2014.
Obnova duž vodotokova
Lozničani najavu svake kiše očekuju sa strepnjom, jer su ...
29.Septembar 2014.
Fond pomaže selu
Gradski Fond za razvoj Loznice raspisao je konkurs ...
26.Septembar 2014.
Žurka u Gimnaziji
Večeras će, na igralištu iza Gimnazije u 19 časova ...
26.Septembar 2014.
Priznanja za omladinski aktivizam
Predstavnici UNICEF-a, Ministarstva omladine i ...
25.Septembar 2014.
Promocija u Andrićevom muzeju
U Spomen - muzeju književnika Ive Andrića, u okviru ...
24.Septembar 2014.
Pomoć kompanije DM
Još jedna humanitarna pošiljka za domaćinstva koja ...