Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
17.Decembar 2014.
U Planu generalne regulacije
Skupština grada Loznice donela je odluku o Izmenama i ...
16.Decembar 2014.
Tršić u eliti kulture
- Muzej jezika i pisma u Tršiću uvršćen je među 42 ...
15.Decembar 2014.
Dodeljenja književna nagrada ...
Žiri, kojim je predsedavao književni kritičar Srba ...
15.Decembar 2014.
Treba nova intervencija
Iz jalovišta nekadašnjeg rudnika "Stolice" ...
11.Decembar 2014.
Popustila brana jalovine
Opasne materije iz odlagališta jalovine nekadašnjeg ...
11.Decembar 2014.
Prihvatljiv program
Gradski Savet za bezbednost saobraćaja razmatrao je ...