Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
26.Maj 2016.
Počeo Đački sabor
Почео Ђачки сабор
Vladimir Bajić, đak generaciju Osnovne škole "Kralj ...
26.Maj 2016.
Resorna zaduženja Veću
Ресорна задужења Већу
Na prvom zasedanju novog saziva Gradskog veća u Loznici ...
23.Maj 2016.
Nova gradska skupština
Potvrđivanjem mandata za 59 odbornika iz šest političkih ...
20.Maj 2016.
Zlato mladim inovatorima
Злато малдим иноваторима
Na 60. međunarodnom Sajmu tehnike u Beogradu Tehnička ...
20.Maj 2016.
Na Đačkom saboru
На Ђачком сабору
Program ovogodišnjeg 45.Đačkog Vukovog sabora ...
20.Maj 2016.
Sutra je Noć muzeja
Ноћ музеја
Trinaesta Noć muzeja biće održana sutra, 21.maja u ...