Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
23.Septembar 2016.
Obuka - Marketing i prodaja ...
Akreditovana regionalna razvojna agencija Podrinja, ...
23.Septembar 2016.
Od slobode do stratišta
Од слободе до стратишта
Savez udruženja boraca NOR-a Loznica i Centar za ...
23.Septembar 2016.
Počeo sajam meda
Почео сајам меда
Danas je ispred Vukovog doma kulture u ulici Jovana ...
22.Septembar 2016.
Prijem kod gradonačelnika
Пријем код градоначелника
Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović primio je danas ...
22.Septembar 2016.
Održana sednica
Одржана седница
Gradsko veće Grada Loznice na 11. redovnoj sednici ...
21.Septembar 2016.
Promocija knjige o Momčilu ...
Промоција књиге о Момчилу Гаврићу
U Biblioteci Vukovog zavičaja sinoć je predstavljena ...