Početna
Program EU PRO

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
23.Jun 2018.
Nagrađeni najbolji đaci
Na prijemu koji su za đake, nastavnike i roditelje ...
20.Jun 2018.
150. rođendan SIT - a
Obeležavajući 150. godišnjicu od osnivanja ...
18.Jun 2018.
Nije se dogodilo nevreme
Vest da je nevreme uz jaku kišu ...
18.Jun 2018.
Osmi ''Kraljevski karneval''
Osmi karnevalski program u Banji Koviljači bio je do ...
16.Jun 2018.
Plakete i povelje grada
Na svečanoj akademiji u Vukovom domu kulture uručene su i ...
16.Jun 2018.
Aleksandar Vučić počasni ...
Na današnjoj svečanoj akademiji povodom 16. juna - Dana ...