Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
17.Februar 2017.
Sajam turizma
Turistička organizacija grada Loznice  i ove godine ...
10.Februar 2017.
Skupština
Скупштина
Gradska skupština prihvatila je odluke kojima su ...
09.Februar 2017.
Zaseda Skupština grada
Заседа Скупштина града
Odbornici Skupštine grada Loznice, sutra će, na redovnom ...
09.Februar 2017.
Književno veče
Ljiljana Habjanović Đurović, jedna od najčitanijih ...
03.Februar 2017.
Novi prevoznici
Нови превозници
Gradsko veće Loznice je prihvatilo predlog radne grupe ...
01.Februar 2017.
Obeležen dan bez duvanskog dima
Обележен дан без дуванског дима
Nacionalni dan bez duvanskog dima, 31. januar 2017. ...