Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
30.Januar 2015.
Skade čitaju protok
Uvođenje sistema "Skada" i rekonstrukcija devet ...
30.Januar 2015.
Dan bez duvana
Edukativnom akcijom "Svaka cigareta smeta" ...
30.Januar 2015.
Seoske ambulante
Сеоске амбуланте
Meštani dve velike mesne zajednice Brnjac i Veliko ...
29.Januar 2015.
Završen veliki posao
Радни састанак са представницима Хаусинг центра
Današnji radni sastanak gradonačelnika Loznice Vidoja ...
27.Januar 2015.
Pozorište i pokloni
Пакетићи за децу из социјално угрожених породица
U organizaciji gradskog odeljenja za socijalnu zaštitu ...
27.Januar 2015.
Upravljanje rizicima u regionu
Управљање ризицима у региону
Poplave i klizišta koje su zadesile Srbiju, ali i ...