Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
30.Jul 2015.
Ministar u nalazištu jadarita
Министар у налазишту јадарит
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić ističe ...
30.Jul 2015.
Moba - buktinja sloge
Моба - буктиња слоге
Ni petnaesta „Moba", kako je nazvano ...
28.Jul 2015.
Regata spremna za spust
Регата спремна за спуст
Pripreme za 11. regatu na Drini koja je na programu  ...
23.Jul 2015.
Stigle prve cisterne sa vodom
Војска послала цистерне са водом
Na molbu gradonačelnika Loznice da Vojska Srbije pomogne u ...
22.Jul 2015.
Voda prioritet
Вода приоритет
Imajući u vidu toplo vreme i visoke temperature, zahtev JP ...
17.Jul 2015.
Saopštenje
Саопштење о азилу за псе
Imajući u vidu dezinformacije i neistine, koje su se ...