Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
27.Oktobar 2016.
Besplatno savetovanje
Бесплатно саветовање
U Velikoj sali Gradske uprave u organizaciji Regionalne ...
27.Oktobar 2016.
Međunarodni mesec borbe protiv ...
Међународни месец борбе против рака дојке
Rak dojke čini vodeći uzrok obolevanja i umiranja ...
25.Oktobar 2016.
Radovi u Banji Koviljači
Радови у Бањи Ковиљачи
U Banji Koviljači je u samoj završnici preuređenje ...
24.Oktobar 2016.
Nove investicije u UFK Lagator
Нове инвестиције у УФК Лагатор
Ustanova za fizičku kulturu „Lagator" ...
24.Oktobar 2016.
Veče sa Vesnom Kapor
Вече са Весном Капор
Organizovanjem serije književnih večeri na kojima ...
20.Oktobar 2016.
Regionalni skup
U Velikoj sali Gradske uprave održan je regionalni skup ...