Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
24.Novembar 2014.
Zaseda Skupština grada
Odbornici gradske Skupštine sutra će razmatrati ...
20.Novembar 2014.
Završnica sanacije jalovišta
Šest meseci posle pucanja brane na deponiji  jalovine ...
19.Novembar 2014.
Čišćenje Štire
U Loznici je protekle sedmice, počelo čišćenje korita ...
17.Novembar 2014.
Uz jedan Dan sećanja
  Gradski savet za bezbednost u saobraćaju danas je ...
17.Novembar 2014.
Kuće za izbeglice
Jedanasest izbegličkih porodica sa područja Loznice mogu ...
12.Novembar 2014.
Sanirana havarija
Kako je objavilo dopisništvo Blica najmanje 25.000 ...