Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
24.April 2015.
Kultura i turizam na čelu ...
Muzej jezika i pisma je nizom aktivnosti u ...
22.April 2015.
Dan planete u Loznici
Дан планете у Лозници
U dvorištu gimnazije "Vuk Karadžić" mladi ...
21.April 2015.
Straža za primer drugima
Стража пример другима
Podrškom lokalne samouprave na donatorskoj parceli ...
21.April 2015.
Deset pozorišnih predstava
Почео девети филмски фестивал
Sve su vidljivija moderna strujanja u lozničkom teatru. ...
20.April 2015.
Dani pozorišta
Deveti Festival glumačkih ostvarenja u Loznici danas ...
17.April 2015.
Stalović otvorio turnir
Отворен Финални кошаркашки турнир у Бањи Ковиљачи
Banja Koviljača je od 16. do 19. aprila domaćin ...