Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
09.Decembar 2016.
Okrugli sto
Округли сто
Turistička organizacija grada Loznice zajedno sa Etno ...
09.Decembar 2016.
Obuke za tržište rada
Обуке за тржиште рада
Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Loznici ...
08.Decembar 2016.
Javni oglas
Јавни оглас
Grad Loznica raspisao je javni oglas 7. novembra za davanje ...
07.Decembar 2016.
Postavljanje solarnih panela
Постављање соларних панела
Ustanova za fizičku kulturu „Lagator", ...
07.Decembar 2016.
Zasedalo Gradsko veće
Заседало Градско веће
Gradsko veće grada Loznice na 21. redovnoj sednici ...
05.Decembar 2016.
U poseti Info centru
У посети инфо центру
Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović, zajedno sa svojim ...