Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
22.Maj 2015.
Pozivni centar
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i ...
22.Maj 2015.
Spasovdan u Loznici
Spasovdan - litija
Litija, koju su predvodili ovdašnji sveštenici, posle ...
22.Maj 2015.
Nova poseta ministra
Министар Илић у посети Лозници
Za izgradnju mosta na reci Jadar u Dragincu koji će ...
20.Maj 2015.
Pozitivan eho u javnosti
Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović prosledio je pismo ...
11.Maj 2015.
Još jedan sanitet
Донација - санитетско возило
Švajcarac Rene Hofsteter i njegova supruga Slavica ...
05.Maj 2015.
Loznica lideruje eUpravom
      Kada se Loznica  ...