Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
15.Septembar 2014.
Završen 81 Vukov sabor
Prvi put posle osam decenija, zbog najavljenog nevremena, ...
15.Septembar 2014.
Donacija Ujedinjenih nacija
684 domaćinstva iz lozničkog kraja mogu računati na ...
14.Septembar 2014.
Pljusak podiže budnost
Obilna kiša u kasnim poslepodnevnim časovima na ...
09.Septembar 2014.
Kad zatrubi Budimlija
Grad Loznica, mesna zajednica Klupci i mesna zajednica ...
09.Septembar 2014.
Počeo 81 Vukov sabor
Jedna od najstarijih i najznačajnijih kulturnih ...
08.Septembar 2014.
Donacije đacima
Međunarodna organizacija „Save the children", ...