Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
05.Februar 2016.
Prvo zasedanje u Loznici
Прво заседање у Лозници
Prvo ovogodišnje zasedanje Saveta Mačvanskog upravnog ...
04.Februar 2016.
Inicijative
Иницијативе
Gradski Savet za privredu razmatrao je dalje mogućnosti za ...
03.Februar 2016.
Pošta u bolnici
Пошта у болници
Novu poslovnicu Pošte Srbije pod krovom Specijalne bolnice ...
28.Januar 2016.
Delegacija Japana u Lešnici
Делегација Јапана у Лешници
Svetosavska nagrada Ministarstva prosvete, nauke i ...
28.Januar 2016.
Lep gest na Savindan
Леп гест на Савиндан
U organizaciji odseka za socijalnu zaštitu Gradske uprave ...
25.Januar 2016.
Prihod za lečenje
Приход за лечење
Humanitarni koncert „Pesmom za Dariju" održan ...