Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
20.Januar 2017.
Radni sastanak
Радни састанак
U Tehničkoj školi danas je Ljubinko Đokić, pomoćnik ...
19.Januar 2017.
Dodela novčane pomoći
Додела новчане помоћи
U cilju pružanja pomoći najugroženijim kategorijama ...
17.Januar 2017.
Preventivno i operativno
Превентивно и оперативно
Shodno upozorenju Odeljenja za vanredne situacije u ...
13.Januar 2017.
Pare u humane svrhe
Паре у хумане сврхе
Višegodišnja praksa da se u Loznici ne izdvajaju ...
09.Januar 2017.
Završen turnir u malom fudbalu
Завршен турнир у малом фудбалу
Trijumfima ekipa „Kafe Proleće" u konkurenciji ...
09.Januar 2017.
Praznična čestitka ...
Празнична честитка градоначелника Видоја Петровића
U letopisu Loznice Božić je uvek slavljen kao praznik ...