Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
02.Jul 2015.
Povezivanje radnog staža
Повезивање радног стажа
Ministar privrede Srbije Željko Sertić izjavio je danas ...
30.Jun 2015.
Štab o vodosnabdevanju
Штаб о водоснабдевању
Gradski štab za vanredne situacije kojim je predsedavao ...
30.Jun 2015.
Iz posete Koviljači
Из посете Ковиљачи
Gradonačelnik Vidoje Petrović sa saradnicima juče je ...
29.Jun 2015.
Bezbedno korito Jadra
Безбедно корито Јадра
U završnici su aktivnosti na sanaciji 30 oštećenja duž ...
26.Jun 2015.
Završena bujična brana
Завршена бујична брана
Na delu korita Štire u Voćnjaku danas je predajom na ...
24.Jun 2015.
Prijem za Nemanju
Немања Максимовић
Prelepom dočeku  mladog fudbalera Nemanje ...