Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
29.Avgust 2014.
Projekat Prvi motodrom
Zamenik gradonačelnika Loznice Ranka Živanović ...
26.Avgust 2014.
Brak i porodica
Bračna zajednica je, u ovoj godini, još  više ...
25.Avgust 2014.
Zaprašivanje komaraca
U utorak, 26. avgusta ako se steknu neophodni meteorološki ...
22.Avgust 2014.
Veliki uspeh u Šapcu
Loznička rok grupa „Solo" danas je u ...
22.Avgust 2014.
Pomoć poljoprivrednicima
U okviru programa "Pomoć Evropske unije za ...
20.Avgust 2014.
Aktivnosti mladih
U Tronoškom vajatima, danas, je počeo trodnevni seminara ...