Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
24.Jun 2016.
Kontrola bolesti goveda
Контрола болести говеда
Povodom registrovanog virusnog oboljenja „nodularni ...
24.Jun 2016.
Digitalna foto izložba
Дигитална фото изложба
Omladinski centar u Loznici priredio je sinoć memorijalnu ...
24.Jun 2016.
Akcenti
Акценти
Odbornici skupštine grada Loznice usvojili su završni ...
22.Jun 2016.
Drugo zasedanje Skupštine
Друго заседање Скупштине
Novi saziv Skupštine grada Loznice, sutra će na redovnom, ...
20.Jun 2016.
Trajno rešenje za jalovište
Трајно решење за  јаловиште
Sanacija jalovišta rudnika „Stolice" u ...
20.Jun 2016.
Karneval u Banji Koviljači
Карневал у Бањи Ковиљачи
Banja Koviljača bila je u nedelju domaćin šestog ...