Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
21.Mart 2017.
Novac za rakete, nagrade, kuće
Новац за ракете, награде, куће
Gradsko veće Loznice usvojilo je godišnji izveštaj ...
17.Mart 2017.
Humanni srednjoškolci
Хуманни средњошколци
Vukov dom kulture u Loznici sinoć je bio tesan da primi ...
15.Mart 2017.
O mladima zapadnog Balkana
О младима западног Балкана
Osnivanjem upravnog odbora Regionalne kancelarije za ...
13.Mart 2017.
Kreiraj život
Креирај живот
Regionalna razvojna agencija Podrinja, Podgorine i ...
10.Mart 2017.
Obaveštenje biračima
Обавештење бирачима
Obaveštavaju se birači, da po Zakonu o jedinstvenom ...
10.Mart 2017.
Regionalni sastanak
Регионални састанак
U Omladinskom centru održan je regionalni sastanak ...