Početna

Konkurs Vojske Srbije
Vojska Srbije raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 2300 profesionalnih vojnika. Na konkurs se mogu javiti i žene mada one za sada ne mogu biti angažovane u oklopno - mehanizovanim jedinicama ili rodovima koji iziskuju posebne fizičke napore, ali za njih ima mesta u pešadiji, vezi, specijalnim jedinicama, vazduhoplovstvu. Prema projektovanoj kadrovskoj strukturi svaki drugi profesionalni vojnik moći će da napreduje do podoficirskih i oficirskih činova ukoliko bude imao želju da se stručno usavršava.
            Vojska Srbije nudi osnovnu platu za profesionalnog vojnika oko 26000 dinara, a za godinu dana, kako najavljuju, nakon promene propisa iznosiće jednu i po prosečnu zaradu, što je oko 51000 dinara. Pored redovne plate predviđeni su i novčani dodaci od 15 do 25 odsto zarade, besplatan smeštaj i ishrana u kasarnama, plaćen prevoz do posla ili putovanja za vikend, terenske dnevnice, beneficirani radni staž od tri do šest meseci po godini staža, socijalno i zdravstveneo osiguranje.
            Ugovori se sklapaju na tri godine, a mogu prerasti i u stalni radni odnos. Konkurs će biti otvoren do popune radnih mesta.
            Detalji iz konkursa mogu se naći na sajtu Vojske Srbije i Infostuda ili se može raspitati u vojnomodseku kao i službi za zapošljavanje.

Vesti
17.Jul 2014.
Nafta za poplavljene
Sutra će biti započeta raspodela nafte i derivata ...
17.Jul 2014.
Inspirativno i kreativno leto u ...
Leto u znamenitom mestu Tršić i ove godine proteći će ...
11.Jul 2014.
Devestopetnaesta najbolja na ...
Predstava "Devetstopetnaesta - tragedija jednog ...
11.Jul 2014.
Solidarno, realno i skromno
Ugroženima u poplavi stiže i druga pomoć. Zorica Vladić ...
09.Jul 2014.
Sanacija zemljišta u lozničkom ...
Kako je juče javio RTS na području grada Loznice i tri ...
02.Jul 2014.
Nagrada za put ka vrhu
Loznica je ove godine ponela veliko priznanje - nagradu ...