Početna

Javni poziv za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom

Grad Loznica raspisao je javni poziv za dodelu bespovratnih novčanih sredstava bračnim parovima za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom koji će trajati od 13. do 21. decembra. U budžetu grada je odvojeno pet miliona dinara za ovu namenu. Visina dodeljenih sredstava po jednoj kući ne može prelaziti milion dinara. Cilj ovog poziva je podsticanje razvoja ruralnih područja, oživljavanje i podmlađivanje sela kroz povećanje nataliteta i poboljšanje demografske strukture kao preduslov za pokretanje privrednih aktivnosti. Uslov koji mora biti ispunjen je da supružnici imaju najviše navršenih 40 godina života u trenutku podnošenja prijave, da jedan od supružnika ima najmanje tri godine neprekidno prijavljeno prebivalište na teritoriji grada Loznice, da njihova bračna zajednica traje najmanje godinu dana i da nisu vlasnici ili suvlasnici bilo kakve nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije. Prednost imaju porodice čiji članovi imaju visoko obrazovanje iz oblasti medicine, poljoprivrede, veterinarstva i prosvete.

–  Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji grada Loznice za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom (.pdf)

–  Predlog liste za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima sa prebivalištem na teritoriji grada Loznice, za kupovinu kuća sa okućnicom na selu (.pdf)
Vesti
22.Novembar 2017.
Liderstvo i razvoj sela
Лидерство и развој села
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, u ...
21.Novembar 2017.
Suzbijanje nasilja nad ženama
Сузбијање насиља над женама
Loznica se pridružila 16 - odnevnoj kampanji ...
21.Novembar 2017.
Javna uprava je pravo građana
Јавна управа је право грађана
Savet Evrope sproveo je konkurs, gde je od velikog broja ...
21.Novembar 2017.
Preventivni pregledi
Превентивни прегледи
Ekipa zdravstvenih radnika Savetovališta za ...
17.Novembar 2017.
Filmski festival
Филмски фестивал Ухвати ритам
U Omladinskom centru u toku je filmski festival pod ...
17.Novembar 2017.
Međunarodni dan tolerancije
Међународни дан толеранције
Tolerancija poštovanja,  uvažavanja, i prihvatanja ...