Početna
Ukidanje pečata

90 godina FK Loznice
U prostorijama FK Loznica upriličen je koktel za prijatelje kluba na kojem su sumirani rezultati u prošloj godini i najavljene nove aktivnosti za jubilarnu 2009 god. kada ovaj eminentni sportski kolektiv slavi 90 godina postojanja. Prisutnima se prvo obratio novoizabrani predsednik kluba, poznati sportski radnik Miša Tadić, rečima da je klub u 2008. god. zahvaljujući velikom doprinosu lokalne samouprave uspeo u ekspresnom roku da povrati srpskoligaški status i da je primarni cilj u prolećnoj polu sezoni formiranje tima koji će u takmičarskoj 2009/2010 pokušati da izbori prvoligaški status. Tadić je istakao da je FK Loznica jedan od najgledanijih timova u Srbiji i da je na pojedinim utakmicama u jesenjem delu sezone zabeležena poseta i do 2000 ljubitelja fudbala!!!
            Gradonačelnik Loznice gosp. Vidoje Petrović pozvao je sve prijatelje i sponzore kluba da i u nastupajućoj (jubilarnoj) godini budu uz lozničke "gaučose" jer je fudbalski klub brend Loznice koji u narednim godinama mora biti još prepoznatljiviji. Gradonačelnik je najavio da će klub i u narednom periodu imati pomoć gradske uprave u domenima njene mogućnosti, ali da je neophodna pomoć i privrede kako bi se zeleno-beli što pre vratili na stare staze slave. Vidoje Petrović je iskoristio ovo obraćanje i da najavi nastavak radova na izgradnji dva nova pomoćna terena i rekonstrukciji glavnog.
            Iz kluba je najavljen i bogat sadržaj u sklopu proslave 90. godina postojanja. Planira se i jedan međunarodni turnir mlađih kategorija, izdavanje monografije kluba i propratnog filma koji beleži razvoj jednog od najstarijih podrinjskih sportskih kolektiva.

Vesti
20.Septembar 2019.
Lični pratioci deci sa posebnim ...
Лични пратиоци деци са посебним потребама
Grad Loznica jedan je od retkih u Srbiji koji je i ove ...
18.Septembar 2019.
Grad Loznica obeležava Evropsku ...
Na konferenciji povodom Evropske nedelje mobilnosti, koja ...
16.Septembar 2019.
Završen 86. Vukov sabor – ...
Na završnoj svečanosti 86. Vukovog sabora nakon ...
13.Septembar 2019.
BESPLATAN PREVOZ NA VUKOV SABOR
Grad Loznica kao pokrovitelj Vukovog sabora obezbedio je ...
09.Septembar 2019.
105. godišnjica Gučevske bitke ...
Prigodnim programom u organizaciji Centra za kulturu ...
04.Septembar 2019.
Heliodrom – interes celog okruga
Na sednici Saveta Mačvanskog upravnog okruga, održanoj ...