Početna
Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19

„PUN GAS“ RAZVOJU KRAJEVA: Gradonačelnik Loznice o mostu na Savi i drugim ulaganjima države

VIDOJE Petrović, gradonačelnik Loznice, rekao je za „Novosti" da je „što se tiče grada Loznice, uloga države, u istinskom smislu istorijska, jer nikada toliko nije država, i predsednik poput predsednika Vučića, pomogao ovaj kraja, ali i susedne opštine Krupanj, Ljuboviju i Mali Zvornik".
 
- I ne samo što smo, od države, pod rukovodstvom predsednika Vučića, dobili nebrojenu dragocenu infrastrukturu, i bolnicu u „novom uzdanju", gde su državna ulaganja najveća u njenoj istoriji, već nam je doveo dve svetske firme „Adient" i „Mint", koje su nam bile nasušna potreba.

- A, brzi put do Loznice i njegova veza kod Šapca sa autoputem je „kruna" pomoći i podrške države i Loznici, i Šapci i okolnim opštinama. Uz ovaku brigu države, ne brinemo za budućnost naših krajeva.

Petrović kaže da je „veličanstven prizor videti kako teku radovi na igradnji mosta na Savi, dužine oko kilometar i po, za koji je već država izdvojila 40 miliona evra iz budžeta, bez ikakvog zaduživanja".

- Ovo je još jedan, veliki svetao primer da država, na čelu sa predsednikom Vučićem, brine o svakom kraju Srbije, o svakom njenom građaninu, što nam valjanu budućnost čini izvesnijom.
Vesti
13.Januar 2022.
Gradonačelnik Loznice Vidoje ...
Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović podneo je ostavku ...
13.Januar 2022.
OBAVEŠTENjE
...
06.Januar 2022.
Poklon Grada Loznice provorođenoj ...
Članovi Tima za budućnost Loznice Marija Babić, ...
31.Decembar 2021.
Novogodišnja čestitka ...
Poštovani sugrađani, Želim vam da ...
29.Decembar 2021.
Poruka gradonačelnika na prijemu ...
Grad Loznica na čelu sa ...
27.Decembar 2021.
PROGLAŠENI NAJBOLjI SPORTISTI ...
Prateći rad i zalaganje sportista u klubovima tokom ...